En artikel om nyheter i bilvärlden

Är du intresserad av bilar och vill veta vad som händer i bilvärlden? Du kanske är intresserad av vilka bilar som kommer att släppas 2021 eller vilka bilar som är på gång att släppas just nu?

Då är denna artikel något för dig. För tillfället händer det ganska så mycket i bilvärlden och många nya laddhybrid bilar visas upp lite överallt. Elbilar ser just nu ut att bli de bilar som kommer att rulla mest på våra vägar i framtiden, hybriderna blir allt mer populära bland människor i hela världen och många nya modeller släpps från många olika märken. Du kanske hittar en laddhybrid från ditt favorit märke till ett bra pris?

Just nu så har Hyundai släppt Hyundai Kona som eldriven! Är du kanske sugen på att läsa mera om den nya Konan? Då kan du följa denna länken: https://www.aftonbladet.se/bil/a/Wb3PQa/biltest-sa-bra-ar-hyundai-kona-electric  där du hittar information bland annat information om den nya Konan.

Även BMW har presenterat sin eldrivna SUV iX och Porsches Cayenne laddhybrid får längre räckvidd, det vill säga att du tar dig längre sträckor utan att behöva ladda bilen vid en laddstation.

Det händer mycket i bilvärlden just nu och om du vill veta mer om vad som händer då kan du följa länken: hybrid bilar och läsa mera om alla nyheter.

Du kanske går i tankarna på att köpa en alldeles ny bil? Då kan du spana in de nya och gamla laddhybriderna. En laddhybrid är en hybridbil som kan gå på endast el under kortare sträckor, laddhyrbriderna har ett betydligt mycket större batteri än de vanliga hybridbilarna.

Blir du sugen på att övergå till en laddhybrid då kan du välja bland en massa olika bilmärken.

Varför inte en Mitsubishi Outlander P-HEV laddhybrid till exempel? Just denna Mitsubishin är tillverkad 2018 och modellår är 2019, så nästan helt ny, en har fyrhjulsdrift och antispinn.

Fler nyheter i bilvärlden

BMW visar upp sin nya modell iNext. BMWs eldrivna crossover iNext börjar med största sannorlikhet att säljas 2021.

Jaguar har uppdaterat E-pace. Jaguar E-pace har fått sig en uppdatering, den har fått nya stötfångare men också en ny design på grillen fram.

Jaguar E-pace har även fått nya strålkastare baktill och inuti bilen har till exempel växelväljaren fått sig ett lyft.

En till nyhet är E-pace 300 Sport som är en fyrcylindrig turbomotor med mildhybrid teknik som har 300 hästkrafter.

Även Volkswagen har presenterat en ny bil, nämligen nya Golf R. Golf R har en fyrcylindrig motor med 320 hästkrafter, bilen tar sig från 0-100 på 4,7 sekunder och bilens toppfart är 250 km/h vilket är en riktigt snabb hastighet.

Om du känner dig sugen på att kanske köpa en laddhybrid då tycker jag att du ska börja med att läsa mera om bilarna via länkarna som finns med i denna artikeln.

Det kommer nya nyheter varje dag från bilvärlden och jag själv tycker att nyheterna om laddhybriderna är väldigt intressanta då de är riktigt bra och snygga bilar, plus att många av de nya laddhybriderna har längre räckvidd!