Fixa en komplett look med trendiga smartklockor

Är du typen som älskar teknik, design och mode? Då är det ett måste att investera i en smartklocka, som både kompletterar din look med en snygg design och där du får det senaste inom teknikutvecklingen.

En smartklocka är så mycket mer än bara en klocka. Den håller dig uppkopplad till nätet, förser dig med data om dina kroppsfunktioner och så oändligt mycket mer. Smarta klockor finns hos phonelife och på andra ställen online och i fysiska butiker som säljer teknikprylar. Det finns många modeller, märken, funktioner och prisklasser att välja mellan, men här nedan kan du läsa mer och få ett hum om vad som faller dig mest i smaken.

Sport

  • Apple Watch Series 5 Nike+ 40 mm Pris: omkring 5.000 kronor

För dig som vill ha din smarta klocka till träning är denna en enkel och kompakt modell till ett fördelaktigt pris. Du får funktioner som pulsmätare, GPS och en vattentålig design som klarar ända ner till 50 meters djup. Det ger dig stora möjligheter att kunna röra dig fritt och även att utföra aktiviteter som simning med din smarta klocka. Med en slick och sportig design kan du både hålla koll på din träning och slippa bära runt på en stor och klumpig smartphone under träningspasset.

Mode

  • Garmin Vivoactive 3 GPS smartwatch Pris: omkring 2.000 kronor

Gillar du att se snygg ut med hjälp av tekniska accessoarer är smarta klockor ett enkelt och modernt knep att ta till. En smart klocka passar till allt – kostymen, skjortan eller t-shirten. Med den här klockan får du det mesta som du vill ha ut av en smartklocka – exempelvis GPS, pulsmätare och lång batteritid på upp till 7 dagar. Klockans urtavla kan ändra tema för att passa din outfit bättre. Hur smart är inte det?

Exklusivt

  • Apple Watch Series 5 44 mm Pris: omkring 9.600 kronor

Denna klocka erbjuder möjligheten att ha koll på dina kroppsfunktioner när du tränar eller bara vill ha koll på dina värden över dagen, som puls och förbrända kalorier. Tack vare en inbyggd falldetektor kan den känna av om du faller och slå ett nödsamtal. Den är vattentålig ner till 50 meters djup och har en inbyggd kompass. Utöver det finns även möjligheten till telefonsamtal, uppkoppling till din kalender, kontakter och scheman.

Budget

  • Goji SMART smartwatch Pris: omkring 700 kronor

För dig som inte vill lägga flera tusen på en klocka med smarta funktioner kan du ändå hitta budgetalternativ som erbjuder dig smarta lösningar – som denna klocka. Den har pekskärm, pulsmätare och möjlighet att visa aktiviteter från din mobiltelefon, som exempelvis sms – med hjälp av bluetooth. En lång batteritid upp till fem dagar gör det enklare att använda klockan regelbundet.

Tillbehör

För smartklockor finns det olika tillbehör som kan komma till användning vid olika tillfällen. Exempelvis finns det skärmskydd som skyddar din dyrbara klocka från stötar, vatten och repor och som förlänger livslängden på din klocka. Det finns även armband i olika material och färger, så att du kan byta utseende och funktion på ett smidigt och billigt sätt.